Erjona Rusi është gazetare dhe moderatore në televizionin A1 Report. Ajo është gjithashtu drejtuese e një emisioni javor të fokusuar në çështjet e jashtme. Ajo është një ndër pjesëmarrëset në programin e Balkan Fellowship for Journalistic Excellence.

Postuar nga: Erjona Rusi

Analize 22 Jan 2016

Fëmijët shqiptarë: Pa mbikëqyrje dhe të rrezikuar në internet

Ekspertët paralajmërojnë se fëmijët janë të cënuar nga pedofilët dhe mund të shohin lehtësisht pornografi në internet, e megjithatë aksesi ndaj programeve të kontrollit prindëror mbetet i kufizuar.

Investigim 1 Oct 2015

Biznesmeni austriak hetohet për ryshfetin e dhënë në Shqipëri

Prokurorët në Austri po hetojnë një transfertë të dyshimtë në Qipro, e cila dyshohet se ka shërbyer për të korruptuar një zyrtar shqiptar për kontratën e ndërtimit të rrugës Damës – Tepelenë.

Investigim 18 Apr 2014

Agjencia e Shoqërisë Civile e bëri financimin e OJF-ve biznes familjar

Një hetim gazetaresk nga Balkan Insight zbulon se katër ish anëtarë bordi të Agjencisë së Mbështetjes së Shoqërisë Civile (AMSHC), i dhanë grante pesë organizatave me të cilat kishin lidhje drejtpërsëdrejti apo përmes familjarëve të tyre gjatë kohës që qenë në detyrë.

Më shumë