Postuar nga: Ornela Liperi

Investigim 22 Jun 2016

Flluska e kredive në sektorin e energjisë rrezikon të shpërthejë

Tre gjigandët e sektorit të energjisë elektrike, KESH, OSHEE dhe OST kanë në bilancet e tyre mbi 96 miliardë lekë borxhe të akumuluara ndër vite, ndërkohë që ministria e Financave beson se shanset që këto kompani të shlyejnë këto borxhe janë të pakta dhe rreziku për taksapaguesit është i lartë. 

Investigim 4 Mar 2016

Punësimet politike heqin shpresën për administratë profesionale

Ndryshimet e shpeshta të strukturës së qeverisë, shoqëruar me ndryshime organigramash dhe bastardizimet e herëpashershme ligjore po shkatërrojnë shpresat për ndërtimin e një shërbimi civil modern, të aftë për t’i shërbyer qytetarëve dhe për të zhvilluar ekonominë.

Më shumë