Administrativja pro publikimit të vendimit për hetimin e Mediut për tragjedinë e Gërdecit

Gjyqtarja e Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë, Selvie Gjoçaj shpalli të hënën vendimin për rrëzimin e një kërkesë padie të Gjykatës së Posaçme të Apelit kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, me anë të së cilës kjo e fundit kërkon që të mbajë sekret vendimin që i hap rrugë hetimit të përgjegjësisë së ish-Ministrit … Continue reading Administrativja pro publikimit të vendimit për hetimin e Mediut për tragjedinë e Gërdecit