Promovimi i ekspertëve të Reformës në krye të sistemit të drejtësisë ngre pikëpyetje

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi, KED njoftoi më 14 tetor se në mbledhjen e radhës i ka hapur rrugën kandidimit për një pozicion në Gjykatën Kushtetuese gjyqtarit të Gjykatës Administrative të Apelit, Ardian Dvorani dhe të ish-kryetarit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, KLP, Gent Ibrahimi. Ibrahimi dhe Dvorani janë dy nga ekspertët shqiptarë të … Continue reading Promovimi i ekspertëve të Reformës në krye të sistemit të drejtësisë ngre pikëpyetje