Modeli ekonomik ‘drogë-beton’ mbërrin në udhëkryq

Banka e Shqipërisë njoftoi se ka blerë deri më tani 120 milionë euro në tregun e këmbimit valutor, shifër kjo e pazakontë dhe që nënkupton ndërhyrje në treg, ndonëse pozicioni zyrtar është për jo. Duke deklaruar këtë shifër, guvernatori Gent Sejko bëri të ditur se blerjet do të vijojnë, ndërsa të dhënat e publikuara më … Continue reading Modeli ekonomik ‘drogë-beton’ mbërrin në udhëkryq