Edlira Gjoni

Edlira Gjoni

Edlira Gjoni është eksperte komunikimi. Ajo ka master dhe doktoraturë në komunikim nga Universiteti i Tiranës dhe ai i Malmos (Suedi). Gjoni është një kontribuese aktive në mediat ndërkombëtare si analiste politike dhe mediatike, me përvojë personale dhe profesionale në Shqipëri dhe vendet e Ballkanit Perëndimor.

Të fundit