Kemal Derviş

Kemal Derviş

Kemal Derviş, ish ministër i Çështjeve Ekonomike të Turqisë dhe ish administrator i Programit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), është zëvendëspresident i Institutit Brookings.

Faqe 1 nga 4 1 2 4

Të fundit