Radio Evropa e Lire

Radio Evropa e Lire

Radio Europa e Lirë ofron lajme e informacione objektive dhe analiza për çështjet jetike vendore dhe rajonale të rëndësishme për reforma të suksesshme demokratike dhe ekonomike.

Të fundit