Postuar nga: Agron Demi

Opinion 13 Apr 2021

A duhet Vetëvendosja e Kosovës të bëjë opozitë në Shqipëri?

Përfshirja në garën zgjedhore në Shqipëri, ku kryeministri i Kosovës bëhet opozitar i kryeministrit të Shqipërisë, po reflekton edhe në përçarje të mëtejme mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Analize 30 Jul 2016

Pushtimi i butë nga Porta e Lartë

Mbi librin e Ahmet Davutogllu “Thellësia Strategjike – pozita ndërkombëtare e Turqisë”.

Blog 9 Dec 2014

Liritë që na mungojnë

Apo, përse një i ri zgjedh të qëndroj nën ura në Metz të Francës e vende tjera të Evropës, e të mos qëndroj pranë familjes e shoqërisë së tij?

Më shumë