Postuar nga: Akri Çipa

Opinion 17 Feb 2020

Zgjerimi i BE-së në Ballkan kërkon më shumë sesa ndryshim metodologjie

Ndërsa vendet që aspirojnë të jenë pjesë e BE-së e kanë mirëpritur gjerësisht strategjinë e re të zgjerimit, ata duhet të pranojnë se problemi thelbësor nuk është metodologjia, por mospërputhja dhe mungesa e parimit të BE-së.

Opinion 3 Dec 2019

“ Mini Shengen ”: Një arritje për Ballkanin apo një teatër politik?

A mund ta transformojë rajonin e Ballkanit Perëndimor një plan për të imituar zonën Shengen të BE-së? Apo kjo nismë është thjesht një teatër politik?

Më shumë