Postuar nga: Aleko Miho

Opinion 30 Sep 2019

Kopshti Botanik i Tiranës – rëndësia dhe mosbesimi ynë

Interesi për të mbrojtur hapësirat e Universitetit të Tiranës dhe administrimin mbi to është jetik, jo vetëm për institucionin në vetvete, por për gjithë ecurinë e Arsimit të Lartë në vend.

Opinion 19 Jun 2017

Mjedisi përballë ekonomisë në Shqipëri

Duke bërë një panoramë të mjedisit në Shqipëri, profesori Aleko Miho peshon zgjedhjen e zhvillimit të qëndrueshëm apo parave të shpejta në kurriz të natyrës.

Më shumë