Postuar nga: Amire Qamili

Interviste 3 Nov 2020

Misteri i zhdukjes së Remzi Hoxhës, përmes rrëfimit të djalit të tij

Njëzet e pesë vjet pasi aktivisti dhe biznesmeni shqiptar Remzi Hoxha u kap nga shërbimi shqiptar i inteligjencës dhe u vra, djali i tij kujton kërkimet e gjata të familjes për trupin e tij dhe arsyen pse iu desh të ndalonin.

Lajm 3 Feb 2016

Kosova i kërkon Serbisë të hapë arkivat ushtarake

Komisioni qeveritar i Kosovës mbi personat e zhdukur i bëri thirrje Beogradit të hapë arkivat ushtarake dhe policore serbe për të ndihmuar në zbulimin e vendndodhjeve të varreve masive të kohës së luftës.

Më shumë