Postuar nga: Antigone Isufi

Reportazh 22 Jul 2021

Shah-mat! Të moshuarit në Kosovë gjejnë qetësi dhe rivalitet në lojën e shahut

Në një cep të kryeqytetit të Kosovës, pensionistët lokalë kanë gjetur miqësi dhe motivim në një kënd ku luajnë shah, të cilin ata kanë ndërtuar dhe e mirëmbajnë vetë. Një hierarki figurash mbretërore çdo ditë zë dy tavolinat e drurit të vendosura afër rrjedhës së ujit të shatërvanit në lagjen “Ulpiana” në Prishtinë.

Më shumë