Postuar nga: Antoneta Sevdari

Blog 4 Mar 2019

Beteja ime nuk përfundon këtu

Përmes një letre të hapur, drejtuar diplomatëve të huaj dhe krerëve të shtetit shqiptar, prokurorja e shkarkuar nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit, Antoneta Sevdari shpreh indinjatën për vendimin dhe ngre pikëpyetje për ecurinë e procesit të vetingut. 

Më shumë