Postuar nga: Antonia Williams-Annunziata

Opinion 13 Mar 2020

Koronavirusi në Itali: Epidemi Vs. Demokraci

Vetëm një konsensus i vërtetë demokratik mbi atë se çfarë duhet bërë do të mundësojë zbatimin e masave të rrepta dhe efikase –kur ato janë të domosdoshme.

Më shumë