Postuar nga: Armela Xhaho

Blog 5 Nov 2020

Eksodi i të rinjve: Cila është fatura që duhet të paguajmë?

Më shumë sesa mungesa e punës, është mungesa e shpresës që i shtyn shumicën e të rinjve shqiptarë drejt emigrimit –por largimi vetëm në një drejtim ka për t’i kushtuar shtrenjtë vendit.

Blog 25 Sep 2019

Sfidat e Shqipërisë, si korridor tranzit i refugjatëve drejt BE-së

Ndërkohë që një krizë e mundshme e refugjatëve vazhdon të jetë gjithmonë e më shumë e paparashikueshme, komplekse dhe dinamike, në Shqipëri fluksi në rritje është pritur përgjithësisht me heshtje.

Më shumë