Postuar nga: Arnes Grbesic

Reportazh 3 Feb 2020

“Viktima të Harruara”: Historia e ekzekutimeve në urën e Bosnjës

Në serinë e parë të “Viktima të Harruara” të BIRN Bosnjës, boshnjakët që i mbijetuan ekzekutimit të të burgosurve në një urë pranë Dobojit të vitin 1992 shprehin zemërim se askush nuk është dënuar ende për këto vrasje.

Reportazh 12 Feb 2016

Fshati boshnjak shpreh keqardhje për etiketimin si terrorist

Fshatarët e Osves, të cilët janë nën vëzhgim të vazhdueshëm nga agjencitë vendase dhe të huaja për lidhjet e dyshuara me terroristët, pretendojnë se ata nuk janë radikalë dhe se duan vetëm të “jetojnë një jetë islamike”.

Më shumë