Postuar nga: Behar Mustafa

Lajm 4 Sep 2018

Një i vrarë me armë zjarri në Agjencinë e Inteligjencës të Kosovës

Zyrtarët thonë se një incident me armë brenda ndërtesës së Agjencisë së Inteligjencës të Kosovës në Prishtinë të martën në mëngjes ka lënë një të vdekur.

Lajm 16 Feb 2016

Kosova arreston zyrtarët e opozitës para mitingut

Një ditë para protestës së paralajmëruar të opozitës politike në Kosovë, policia arrestoi shumë aktivistë dhe anëtarë të Vetëvendosjes me justifikimin e disa ngjarjeve të ndodhura në vitin 2009.

Lajm 8 Oct 2015

Ish-luftëtari i UÇK-së ndalohet për krime në Shqipëri

Gjykata në Kosovë ka urdhëruar mbajtjen për një muaj në paraburgim të ish-udhëheqësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Xhemshit Krasniqi, i dyshuar për krime lufte në Shqipëri.

Reportazh 13 Jan 2015

Kalimi i kufirit si udhëtim nga një burg në tjetrin

Historia e shqiptarit të Kosovës që u arratis nga dhuna e UDB-së për të rënë në dhunën e regjimit komunist shqiptar dhe që nuk u përkul ndaj torturave deri në fund.

Lajm 19 Dec 2014

Luftëtarët e grupit ‘Drenica’ të Kosovës lirohen me kusht

Gjashtë të dyshuarit e gjyqit të profilit të lartë të “Grupit Drenica” të ish-luftëtarëve të UÇK-së, të akuzuar për krime lufte për abuzim me të burgosurit civil, janë liruar me kusht.

Lajm 22 Nov 2014

Bllokohen 50 minatorë në thellësi të Trepçës në Kosovë

Një defekt elektrik ndërpreu furnizimin me energji. Minatorët po nxirren me ashensorin e materialeve.

Më shumë