Postuar nga: BiEPAG

Opinion 4 Sep 2020

Dialogu për askund. Mungesa e legjitimitetit në dialogun Serbi-Kosovë

…qytetarët e Kosovës janë të vetmit në rajon që ende nuk mund të udhëtojnë lirshëm në pjesën tjetër të Evropës. Serbia gjithashtu ka ngecur falë marrëdhënieve të pazgjidhura me Kosovën dhe dhembjes fantazmë për Kosovën që e pengon anëtarësimin në BE dhe është burim i vazhdueshëm i paqëndrueshmërisë dhe tensioneve rajonale.

Më shumë