Postuar nga: Blerim Gjonpalaj

Opinion 13 Feb 2019

Letër çdo djali e burri në Shqipëri

Ne nuk do të zhvillohemi si shoqëri nëse gjysma e popullsisë trajtohet në mënyrë çnjerëzore; sepse ëndrrat, talentet dhe aspiratat e vajzave dhe grave meritojnë të njëjtat shanse sikurse ato tonat për t’u realizuar.

Opinion 7 Feb 2019

Rreze shprese në pusin e pesimizmit

Qytetarët shqiptarë janë të gozhduar para ekranit ku propaganda iu komunikon se problemi më i madh është bojkotimi apo pengmarrja siç i referohet pushteti, i procesit mësimor dhe jo mungesa e reagimit të qeverisë ndaj kërkesave të studentëve.

Më shumë