Postuar nga: Blerim Vela

Opinion 27 Mar 2020

Rrëzimi i qeverisë Kurti e lë politikën kosovare në paqartësi

Në mes të krizës së vazhdueshme të COVID-19, Kosova po futet në një tjetër krizë politike, duke ngritur një sërë pyetjesh të rëndësishme për formimin e qeverisë së ardhshme dhe të ardhmen e dialogut Kosovë-Serbi.

Më shumë