Postuar nga: Bogdan Nedea

Opinion 20 Feb 2019

Liderët e Rumanisë do të rrezikojnë çdo gjë për të ndalur Kovesin

Ideja që ndëshkuesja e partisë në pushtet mund të marrë postin e Kryeprokurores Europiane i tmerron socialdemokratët e Rumanisë dhe kjo është arsyeja pse ata janë të dëshpëruar për ta parandaluar këtë gjë.

Opinion 20 Aug 2018

Shtypja e protestës rumune kërkon shqyrtim ndërkombëtar

Bota përtej Rumanisë po zgjohet ndaj qeverisë ineptokrate Socialdemokrate. Por a do të veprojë përpara se të jetë shumë vonë?

Më shumë