Postuar nga: Daniel Serwer

Opinion 5 Aug 2019

Europianizimi në Ballkan s’ka dështuar, thjesht i nevojitet kohë

Progresi në vendet e ish-Jugosllavisë duhet matur nga pikënisja e këtyre vendeve dhe jo nga fakti nëse ata kanë arritur të njëjtat standarde si Danimarka.

Opinion 15 Dec 2017

Rreziqet në rritje në Ballkan kërkojnë veprime nga brenda dhe jashtë

Tensionet e shtuara dhe dhuna e mundshme janë parashikuar për Balllkanin në vitin 2018, ndaj populli në rajon duhet të gjejë kurajon dhe të kërkojë zgjidhje vetë, pastaj t’i kërkojë ndihmë Uashingtonit dhe Brukselit.

Më shumë