Postuar nga: Daniela Schwarzer

Opinion 31 Oct 2019

Macron po rrezikon ndikimin e BE-së në Ballkan

Kundërshtimi i Francës për zgjerimin e mëtejshëm ka vënë në rrezik ndikimin e mbetur të BE-së dhe aftësinë e saj për të formësuar zhvillimin strategjik dhe stabilitetin në Europën Juglindore.

Opinion 8 Jul 2019

Leksione nga lufta për lidershipin e BE-së

Pas zgjedhjeve të BE-së në të cilat frika për një rritje të populizmit rezultuan të pabaza, Këshilli Europian ka emëruar kandidatët për postet më të larta të bllokut. Por a e ka përkeqësuar kjo “deficitin demokratik” të BE-së?

Më shumë