Postuar nga: Denisa Canameti

Analize 12 Jan 2021

Pacientët nga rrethet e paguajnë shtrenjtë betejën familjare me COVID-19

Strategjia e Ministrisë së Shëndetësisë për ta centralizuar trajtimin e pacientëve të infektuar me COVID-19 vetëm në Tiranë ka sjellë ulje aksesi dhe rritje kostosh për mijëra familjarë nga qytetet e tjera –një pjesë e të cilëve janë zhytur edhe në borxhe.

Analize 8 Jan 2021

COVID-19 shtoi izolimin dhe varfërinë e personave me aftësi të kufizuar

Një raport i hartuar nga organizata ‘Together for Life’ zbulon se qeveria nuk iu përgjigj në kohë nevojave të personave me aftësi të kufizuar gjatë pandemisë, duke nxjerrë në pah dobësitë e sistemit të ngritur për mbështetjen e tyre.

Më shumë