Postuar nga: Desara Çela

Analize 12 Jan 2021

Pacientët nga rrethet e paguajnë shtrenjtë betejën familjare me COVID-19

Strategjia e Ministrisë së Shëndetësisë për ta centralizuar trajtimin e pacientëve të infektuar me COVID-19 vetëm në Tiranë ka sjellë ulje aksesi dhe rritje kostosh për mijëra familjarë nga qytetet e tjera –një pjesë e të cilëve janë zhytur edhe në borxhe.

Më shumë