Postuar nga: Didem Tali

Opinion 21 Jul 2020

Turqia po përdor pandeminë për të shtypur lirinë e shprehjes

Në vend që ta shfrytëzonte këtë mundësi për të ulur polarizimin dhe për të rritur besimin e publikut te qeveria, autoritetet turke kanë bërë krejt të kundërtën e kësaj.

Më shumë