Postuar nga: Drew Sullivan

Analize 18 Mar 2016

Gazetaria investigative dhe Ndihma e Huaj: një investim me përfitime të stërmëdha

Gazetaria investigative rezulton investimi më i suksesshëm në terma financiarë për donatorët, veçanërisht nëse shohim sasitë e stërmëdha të parave që u janë kursyer taksapaguesve nga puna e gazetarëve.

Opinion 18 Mar 2016

Sulmi prej qeni të egër i tablloidit serb i shërben personave të fuqishëm

A ndihmuan shërbimet sekrete dhe autoritetet vendase një gazetë serbe të hidhte baltë mbi organizatën e pavarur të raportimit investigativ KRIK në një fushatë njollosjeje për të ndaluar zbulimin e shkeljeve të qeverisë së Serbisë?

Më shumë