Postuar nga: Edlira Gjoni

Opinion 23 Sep 2021

Rama në mënyrë cinike luan kartën gjinore në kabinetin me shumicën gra

Promovimi i grave si ministre është një marifet për kryeministrin Rama, i cili i shkarkon dhe largon ato pasi nuk janë më të dobishme për imazhin e tij.

Më shumë