Postuar nga: Edward Joseph

Opinion 27 Jul 2020

Rënia e Zepës tregoi mizorinë e forcave serbe të Bosnjës

Ka ardhur koha që zyrtarët serbë të pranojnë më në fund të vërtetën për gjenocidin dhe krimet e luftës dhe të ndalojnë lavdërimin e kriminelëve të luftës, shkruan Edward P. Joseph, 25 vjet pasi qe dëshmitar i rrethimit të enklavës së Zepës nga ana e trupave serbe të Bosnjës.

Më shumë