Postuar nga: Elameri Skrgic Mikulic

Analize 9 Jan 2018

Gjyqet për terrorizëm në Ballkan zbulojnë lidhjet me Europën Perëndimore

Gjyqet e terrorizmit të islamikëve ballkanikë tregojnë se shumë nga këta individë ose ishin të indoktrinuar nga komunitetet e radikalizuara në Gjermani, Austri dhe Itali ose kishin lidhje me to.

Reportazh 20 Oct 2016

Brenga e mëmësisë së humbur e viktimave boshnjake të përdhunimeve të luftës

Më shumë se 1,000 gra në Bosnje dhe Hercegovinë që vuajtën dhunë seksuale gjatë konfliktit të viteve 1990 nuk mund të bëhen nëna për shkak të traumave të rënda psikologjike dhe pasojave mjekësore të përdhunimeve.

Më shumë