Postuar nga: Eric Posner

Analize 1 Jun 2021

Rroftë presidenca perandorake?

Me kalimin e kohës, presidenca amerikane është bërë shumë më e fuqishme, pavarësisht shqetësimeve të mëdha të komentuesve dhe partisë që nuk është në pushtet. Edhe pse ka një sërë shpjegimesh të mundshme për këtë trend, më i drejtpërdrejti është se kjo është ajo që dëshiron publiku.

Analize 9 Nov 2020

Fitorja e pasigurt e Biden

Pasi i mbijetoi një fushate zgjedhore rraskapitëse dhe një rezultati zgjedhor tepër të ngushtë, Joe Bien me shumë gjasa do të hyjë në Shtëpinë e Bardhë me një arritje të madhe, por duhet të presë shumë pak gjëra. Republikanët e Kongresit dhe Gjykata e Lartë e krahut të djathtë do të sigurohen që çdo përpjekje për një reformë ose qeverisje domethënëse të marrë fund që në fillim.

Më shumë