Postuar nga: Ervin Shulku

Lajm 12 Jul 2021

Festa e tifozëve italianë pas fitores së kompionatit europian

Pas shkelmimit të penalltisë së fundit, mijëra tifozë italianë kanë zbritur në zonën e ‘Naviglio’ në Milano për të festuar fitoren e skuadrës së tyre të zemrës.
Lajm 13 Oct 2020

Në Milano populli zbret në rrugë kundër homotransfobisë

Qindra vetë marshuan dhe valvitën flamuj shumëngjyrësh kundër homotransfobisë në Milano me 10 tetor.
Lajm 17 Mar 2020

Milano nën karantinë: kryeqyteti financiar i Italisë i zbrazur nga COVID-19

Rrugët e kryeqendrës financiare dhe ekonomike e Italisë së Veriut janë zbrazur si pasojë e masave drastike të distancimit social të marra nga qeveria italiane për [...]
Më shumë