Postuar nga: Fausto Biloslavo

Investigim 17 Jun 2015

Zbardhet e shkuara kriminale e kandidatëve për zgjedhjet vendore

Të dhëna policore të marra nga BIRN në Itali dhe Zvicër tregojnë se së paku tri kandidatë që garojnë në zgjedhjet e së dielës kanë të shkuar kriminale.

Më shumë