Postuar nga: Fred Abrahams

Reportazh 15 Mar 2021

Zhdukjet e epokës komuniste ende përndjekin Shqipërinë

Mijëra familjeve, të dashurit e të cilëve u zhdukën nën sundimin komunist në Shqipëri, u është bërë përsëri padrejtësi nga dështimi i autoriteteve për të gjetur eshtrat e tyre.

Opinion 24 Jun 2017

Demokracia mbetet e paarritshme në Shqipëri

Patronazhi dhe korrupsioni i bëjnë zgjedhjet një ushtrim me ‘standard të ulët’ në demokraci.

Opinion 1 Jun 2015

Berisha dhe lidhja islamike nga Arabia Saudite në luftën e Bosnjës

Në fillim të viteve 1990 Shqipëria i ofroi ndihmën e saj Shteteve të Bashkuara, të cilat po kërkonin mënyra për të mbështetur anën e myslimanëve boshnjakë të konfliktit në ish-Jugosllavi.

Opinion 12 Dec 2014

Të dalësh i pastër nga tortura

Shqipëria duhet të ndjekë rrugën e Senatit të SHBA-ve duke thënë të vërtetën mbi rolin e saj në programin e hetimeve antiterroriste të CIA-s dhe transferimit të të burgosurve.

Më shumë