Postuar nga: Gazmend Kapllani

Opinion 13 Mar 2020

Greqia po “mësohet” me sjelljen mizore ndaj emigrantëve

Duke mbështeur Greqinë në trajtimin e refugjatëve si pushtues, Bashkimi Europian po i bën vetës dhe Greqisë një dëm të paimagjinueshëm.

Opinion 15 Jul 2019

E ardhmja e pasigurt e Greqisë nën qeverinë e saj të re

Pas një dekade trazirash, qeveria e porsazgjedhur po premton ta çojë Greqinë drejt rimëkëmbjes ekonomike, por flirtimet e saj me nacionalizmin populist dhe retorikën anti-emigracion janë arsye për t’u shqetësuar.

Opinion 17 Jun 2019

Pas krizës aktuale të Shqipërisë qëndrojnë krimet e pandëshkuara

Kriza aktuale e Shqipërisë i ka rrënjët në dështimin e saj për të bërë paqe me të kaluarën e përgjakshme, gjë e cila ka krijuar një klimë cinizmi dhe mosndëshkimi që po gërryen ende shpirtin e kombit.

Opinion 6 Jun 2019

Serbët meritojnë keqardhje për komentet raciste të kryeministres së tyre

Duke i përshkruar kosovarët si njerëz që sapo kishin dalë nga pylli, Ana Brnabiç nxori në pah traditën më të keqe të racizmit europian, që është një tragjedi mbi të gjitha për Serbinë demokratike.

Më shumë