Postuar nga: Gerald Knaus

Opinion 21 Jan 2020

BE-ja e ka shndërruar zgjerimin në një proces që s’përfundon kurrë

Nëse vendet e Ballkanit Perëndimor kanë ndonjë shpresë për t’iu bashkuar BE-së, procesi i anëtarësimit duhet të reformohet, të bëhet i bazuar në meritë dhe të ofrojë qëllime të besueshme të përkohshme.

Më shumë