Postuar nga: Haki Abazi

Opinion 24 Jul 2019

BE-ja tani më e rëndësishme se kurrë për Ballkanin

BE-ja nuk është ideale, por pavarësisht bisedave të zymta rreth së ardhmes së saj, ajo është shumë më mirë se gjithçka tjetër që ne njohim apo kemi provuar deri më tani dhe ka qenë nismëtare e shumë më tepër sukseseve sesa mund të kuptojmë ne.

Opinion 13 Feb 2018

Termocentrali i ri i Kosovës është një gabim i shtrenjtë

Marrëveshja për termocentralin Kosova e Re është një gabim trashanik – për të cilin populli i Kosovës do të paguajë në shumë mënyra, gjatë gjashtë dekadave të ardhshme.

Opinion 13 Nov 2017

Dialogu Kosovë-Serbi është thjesht “i humbur”

Të dy vendet dhe të dy popujt janë të humbur para një “dialogu” që s’ka përparuar kurrë përtej shtrëngimeve të duarve të liderëve dhe fotografive në Bruksel.

Më shumë