Postuar nga: Heiko Maas

Opinion 27 Jun 2021

Zgjerimi i BE-së është një interes strategjik dhe i përbashkët

Bllokada aktuale në negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut po minon besueshmërinë e BE-së dhe bie ndesh me interesin strategjik që Bashkimi Evropian ka në stabilitetin e Ballkanit Perëndimor, thanë ministri gjerman, ai portugez dhe ai slloven i punëve të jashtme.

Më shumë