Postuar nga: Hektor Grazhdani

Blog 2 Apr 2020

Testi serologjik i COVID-19 është premtues, por nuk është certifikuar ende

Ofertat për teste serologjike në Shqipëri janë të parakohshme, ndërkohë që përfshirja e laboratorëve privatë në testimet ndaj COVID-19 konkurron për reagentë dhe materiale institucionet e shëndetit publik, të cilat janë në vijën e parë të luftës kundër pandemisë. 

Blog 17 Mar 2020

Si të mbrohemi dhe të luftojmë koronavirusin

Mos iu afro të tjerëve, mos u jep dorën, mos përqafo. Distancimi social dy metra është arma kryesore që ka në dorë çdo person, dhe që ka detyrë ta përdorë pa pushim në luftën e ashpër dhe të gjatë që na ka hapur koronavirusi.

Më shumë