Postuar nga: Ilija Vojnovic

Opinion 20 Jun 2019

Ndryshimet dramatike në demokracinë e Turqisë

Duke refuzuar të pranojë humbjen e kontrollit mbi Stambollin, partia qeverisëse ka hequr “gjethen e fundit të fikut” që mbulon legjitimitetin demokratik të Turqisë dhe për herë të parë refuzoi vendimin e votuesve.

Më shumë