Postuar nga: Ines Leskaj

Opinion 21 Sep 2021

“Debati” mbi ministret e reja ka zbuluar mendësinë seksiste të Shqipërisë

Sulmet ndaj kabinetit të ri qeveritar me shumicën gra të Edi Ramës tregojnë se maskilizmi toksik dhe qëndrimet patriarkale ende mbizotërojnë në publikun në Shqipëri.

Më shumë