Postuar nga: Irena Shabani

Reportazh 12 Aug 2015

Burrat bëjnë një sy qorr ndaj punës së papaguar të grave në Shqipëri

Shumë gjëra kanë ndryshuar në Shqipëri gjatë dekadave të fundit; po fare pak nga mentaliteti patriarkal që u ngarkon vajzave dhe grave të gjitha punët e shtëpisë, pa kurrfarë shpërblimi.

Reportazh 5 Oct 2014

Fshati i goranëve e sheh të ardhmen e tij në traditën e skive

Banorët e Shishtavecit shpresojnë që me pasionin e tyre për skitë të transformojnë fshatin e tyre të largët në një qendër turizmi dimëror.

Reportazh 5 Oct 2014

Fshati i goranëve e sheh të ardhmen e tij në traditën e skive

Banorët e Shishtavecit shpresojnë që me pasionin e tyre për skitë të transformojnë fshatin e tyre të largët në një qendër turizmi dimëror.

Lajm 27 Aug 2014

Lartësitë e Shishtavecit gjatë verës

Gazetarja Irena Shabani bëri një reportazh nga zona e Shishtavecit në veri të Shqipërisë gjatë muajit korrik 2014 prej ku solli këto foto.
Më shumë