Postuar nga: Jakob Weizman

Lajm 3 Mar 2020

Konjufca kërkon shkarkimin e Vlora Çitakut dhe ambasadorëve të tjerë

Ministri i jashtëm Glauk Konjufca po trondit shërbimin diplomatik të Kosovës duke propozuar shkarkimin e disa diplomatëve të lartë nga postet e tyre nëpër botë, përfshirë edhe ambasadoren e Kosovës në Shtetet e Bashkuara, Vlora Çitaku.

Reportazh 7 Feb 2020

Japonia, aleatja e re Kosovës në Azi

Ndërsa Serbia kultivon lidhje më të afërta me Kinën, Kosova, ish-provinca që ajo refuzon të njohë, po ndërton marrëdhënie me një tjetër gjigant të Azisë Lindore, Japoninë.

Reportazh 11 Dec 2019

Hebrenjtë e Kosovës në lëvizje për të ruajtur trashëgiminë e tyre

Në një kohë paqeje dhe stabiliteti, hebrenjtë e paktë që kanë mbetur në Kosovë janë angazhuar të ruajnë atë që mbetet ende nga trashëgimia e tyre.

Lajm 1 Nov 2019

Ivica Daçiç përballet me ambasadoren e Kosovës në Kombet e Bashkuara

Ministri i jashtëm serb Ivica Daçiç tregoi në takimin e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara atë që ai tha se ishte certifikata e lindjes e ambasadores së Kosovës në Shtetet e Bashkuara, Vlora Çitaku, duke pretenduar se kjo vërtetonte se ajo ishte një qytetare serbe.

Më shumë