Postuar nga: James Ker-Lindsay

Opinion 14 Oct 2019

Ndarja nëpërmjet ‘Brexit” do ta kthente Britaninë e Madhe në Jugosllavi

Largimi nga Bashkimi Europian e bën më të mundshëm shpërbërjen e Mbretërisë së Bashkuar dhe shumë njerëz nga Ballkani që jetojnë në Britani shohin disa ngjashmëri të rrezikshme me ish-Jugosllavinë.

Opinion 4 Sep 2019

Intensifikimi i betejës mbi njohjen e Kosovës është i kotë

As Serbia dhe as Kosova nuk do të dalin fitimtare kundër tjetra-tjetrës në betejën e tyre të vazhdueshme kundër njohjes së pavarësisë së Kosovës, sidomos nëse kjo betejë përhapet edhe në fusha të tjera.

Opinion 21 May 2019

Shtetet e Ballkanit me sytë nga zgjedhjet në BE për shpresën e zgjerimit

Shtetet e Ballkanit Perëndimor që duan të anëtarësohen në BE kërkojnë të shohin politika të qarta për të ardhmen, por duket se duhet të presin.

Më shumë