Postuar nga: Jonida Gashi

Opinion 9 Mar 2019

Trajtat e një gjendje të jashtëzakonshme të pashpallur

Në kushtet ku sistemi i drejtësisë në vend është paralizuar si pasojë e reformës në drejtësi dhe mazhoranca qeveris me ligje speciale – ndërkohë që Partia Socialiste ushtron e vetme kontroll të plotë mbi parlamentin, gjendja e jashtëzakonshme është transformuar sakaq në një praktikë të mirëfilltë të qeverisjes.

Opinion 29 Nov 2015

“These are (not) the things we are fighting for!”

Qendra për Hapje dhe Dialog përfaqëson pikën kulmore të strategjisë së Edi Ramës për integrimin e artit dhe politikës; megjtihatë, ajo ngre pikëpyetje mbi aftësinë e artit bashkëkohor për të patur një rol emancipues brenda hapësirave të pushtetit.

Më shumë