Postuar nga: Jordan Davidson

Blog 6 May 2020

Shkencëtarët: Pandemi më të këqija do të vijnë, nëse nuk mbrojmë natyrën

Pandemitë si COVID-19 mund të ndodhin më shpesh, nëse nuk ndalojmë së shkatërruari natyrën, paralajmëroi një grup ekspertësh të biodiversitetit. 1.7 milion viruse të paidentifikuara, të njohura për infektimin e njerëzve, vlerësohet se ekzistojnë te gjitarët dhe zogjtë e ujit.

Më shumë