Postuar nga: Josef Joffe

Analize 16 Oct 2020

Kërkimi i kotë i Europës për udhëheqësinë franko-gjermane

Divergjencat në politikë të jashtme të kohëve të fundit kanë vënë në dallim interesat e ndryshme të dy anëtarëve më të fuqishëm të vendeve anëtare. Dhe edhe nëse Franca dhe Gjermania do të ecin ndonjëherë krah më krah, fakti që të 27 vendet anëtare duhet të veprojnë në unanimitet do të thotë se BE-ja nuk do të jetë kurrë një aktor strategjik.

Më shumë