Postuar nga: Kate Ryan

Blog 11 Feb 2019

Tre problemet më të mëdha me të cilat përballet njerëzimit sot

Obeziteti, mosushqyerja dhe ndryshimet klimatike janë kërcënimet më të mëdha për popullsinë e botës, tha të dielën një komision i lartë, duke bërë thirrje për një plan të detyrueshëm dhe triliona dollarë për të shmangur rreziqet.

Më shumë