Postuar nga: Katharina Buchholz

Blog 28 May 2021

Skandinavia mbetet rajoni më i lumtur në botë

Një studim ka renditur vendet më të lumtura në botë bazuar në intervistat e kryera në pranverën e vitit 2020. Skandinavia vazhdon të jetë ende vendi më i lumtur në botë, me Finlandën, Islandën dhe Danimarkën të renditur në tre vendet e para.

Më shumë